Vyberte stránku
Efektivní hydratace s PHA

Efektivní hydratace s PHA

PHA kyseliny tak maličko klopýtají za svými slavnějšími a známějšími sestrami (AHA s BHA kyselinami). Tak se dnes seznamte s Popelkou (glukonolaktonem)!

Umíte používat SPF?

Umíte používat SPF?

Opravdu umíte správně použít SPF ochranu? Taková zdánlivá banalita, že? Kdo by se neuměl namazat krémem? Zkuste si sama v duchu pravdivě odpovědět kdy saháte po ochraně před sluncem. Je to celoročně, od jara do podzimu, jen v parném létě či jen na dovolené? Používáte...

Poctivá pedikúra v Brně

Poctivá pedikúra v Brně

Na samém počátku jsem hledala místo, kde se mi postarají o nožky. Hledala jsem, kam bych se ráda vracela a péče stála za to. A tak se mé hledání přetavilo v myšlenku poctivé pedikúry v Brně.

Proč mám ráda Renophasi?

Proč mám ráda Renophasi?

Toto je článek, který jsem měla dlouho v hlavě. Nebo přesněji je to odpověď na Vaše dotazy. Kterou značku mám raději a proč? To je nesnadná otázka!

Jak se zbavit akné ve 4 krocích

Jak se zbavit akné ve 4 krocích

Zázraky neumím, snadný návod jak se zbavit zánětlivých pupínků nejlépe přes noc tady nečekejte. Zázraky dělá spíš dlouhodobá dřina péče. Zkrátka i tady platí, že: „Trpělivost růže přináší“. Zanícené místo se objeví vždy, když o to nejmíň stojíme. Pokud se budete snažit místečko vymáčknout hned po „vyrašení“, tak můžete počítat s tím, že se objeví znovu.

5 tipů jak přežít zimu

5 tipů jak přežít zimu

Jak přežít zimu? Nevím jak Vy, ale já únor zrovna nemusím. Zima, mráz co leze za nehty a jaro se zdá být neskutečně daleko. Den za dnem se balit do šály a teplého kabátu. Z bot padá prosolený sníh a propadám skepsi, že to nemá konce.

8 tipů pro citlivou pleť

8 tipů pro citlivou pleť

Stejně jako suchá a vyprahlá půda praská a tvoří ostrůvky pukající země tak naše pleť v chladných měsících trpí. Tak jak se dny zkracují, teplota klesá a všude mám hřejí radiátory, tak naše pleť strádá. V kombinaci s klimatizací v kancelářích je to „smrtící“ kombinace. Tvrdou pravdou je, že nyní máme všichni celkově sušší pleť, méně pijeme a pohybujeme se v suchém prostředí.